Bell Schedules » Rally Day

Rally Day

Rally Day
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:55 AM 8:40 AM 45 min
Period 2 8:44 AM 9:29 AM 45 min
Period 3 9:33 AM 10:18 AM 45 min
Break 10:18 AM 10:33 AM 15 min
Period 4 10:37 AM 11:22 AM 45 min
Period 5 (Leave backpacks in classroom) 11:26 AM 12:11 PM 45 min
Rally 12:17 PM 12:59 PM 42 min
Period 5 (Pick up backpacks) 12:59 PM 1:07 PM 8 min
Lunch 1:07 PM 1:42 PM 35 min
Period 6 1:46 PM 2:31 PM 45 min
Period 7 2:35 PM 3:20 PM 45 min